O nama

Ko smo mi?

Upoznaj Global Partner - Tvoj vodič kroz svet osiguranja

Agencija za zastupanje u osiguranju  uz specijalizovanu platformu pruža ti mogućnost kupovine online osiguranja brzo lako i sigurno.

U Global Partneru, verujemo u snagu jednostavnosti i transparentnosti. Već više od dve decenije, posvećeni smo tome da ti pružimo pouzdano i pristupačno osiguranje, a sada još brže i lakše kroz online kupovinu. Naša misija je da ti omogućimo da brzo i sigurno izabereš optimalnu polisu koja odgovara tvojim potrebama.

global partner srbija

Naša misija

Naša misija je da omogućimo jednostavnu, transparentnu i pristupačnu kupovinu osiguranja putem interneta, pružajući personalizovanu podršku i sigurnost našim klijentima.  

Naša vizija

Naša vizija je da postanemo regionalno prepoznat lider u online prodaji osiguranja, pružajući najinovativnije i najpouzdanije usluge koje klijentima pružaju efikasan način zaključivanja osiguranja i time jednostavan način ostvarivanja osiguravajuće zaštite.

Tim iskusnih stručnjaka

Naš tim čine iskusni stručnjaci iz oblasti osiguranja i internet prodaje, koji su tu da ti olakšaju odabir prave polise. Bez obzira da li tražiš osiguranje za sebe, svoju porodicu ili svoje poslovne potrebe, možeš se osloniti na nas da ti pružimo najbolje opcije koje tržište može ponuditi.

Sve ponude osiguravajućih društava koje zastupamo

generali online osiguranje 2024
grawe online osiguranje 2024
uniqua online osiguranje 2024
sava online osiguranje 2024

Molimo sačekajte. Obračun cene osiguraja može potrajati i 20-ak sekundi. Hvala Vam na strpljenju.